Simpozion GastroCentrix

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Simpozion GastroCentrix

✶ WEBINAR ✶

Simpozion GastroCentrix

Eveniment ONLINE in curs de creditare EMC

Inscrie-te acum!

🕑 Data și ora: 11-06-2024, 13:30

🔊 Coordonatori:
Prof. Dr. Liliana Gheorghe, Dr. Mihaela Udrescu

RoALD (Societatea Română pentru Studiul Ficatului) în colaborare cu Grupul GastRO al SNMF (Societatea Națională a Medicilor de Familie)  au plăcerea de a vă invita la o noua ediție GastroCentriX.

Cu această ocazie vom cunoaște perspectivele medicilor specialiți pe subiecte de actualitate: patologia ficatului gras, hepatitele virale, afecțiunile pancreasului. Fiecare sesiune pleacă de la o prezentare de caz și reprezintă o dezbatere între specialități pentru a identifica împreună soluții optime de tratament prin prisma ultimilor noutăți în domeniu.

Vă așteptăm să ne fiți alături!

Stimați colegi,
Dragi prieteni,

GastroCentriX reprezintă un concept de eveniment online, gratuit și creditat care este dedicat specialiștilor în medicină.

Acest eveniment își propune să ofere răspunsuri la problemele de abordare a patologiei gastroenterologice și hepatice din practica medicală curentă. Temele alese din sfera gastroenterologiei și a hepatologiei sunt de interes practic. Astfel aceste subiecte sunt dezbătute în tandem de către un medic de familie membru al Grupului GastRO al SNMF și un medic din altă specialitate.

Ne bucurăm de a fi onorați și în acest an de colaborarea fructuoasă cu Societatea Română pentru Studiul Ficatului (RoALD). Nume importante ale gastroenterologiei românești sunt alături de noi și ne călăuzesc pașii pentru o eficientă și pragmatică abordare a pacienților pe care îi îngrijim.

Astfel în cadrul acestei manifestări științifice medicul de familie aduce în discuție o prezentare de caz iar medicul din altă specialitate prezintă ultimele noutăți în domeniu legate de patologia expusă.

GastroCentriX își propune să răspundă la dilemele medicilor în abordarea corectă a pacienților cu patologie gastroenterologică. Pe de altă parte își propune să creeze punți de comunicare între specialități diferite.
Abordarea prin spectrul fiecărei specialități pe aceeași patologie, oferă o imagine de ansamblu mult mai amplă și dă prilejul de a identifica noi căi de abordare a pacientului cu afecțiune gastroenterologică și hepatică.

Pe lângă patologia hepatică și gastrointestinală uzuală, anul acesta vă propunem o dezbatere și despre patologia pancreatică. Din punctul nostru de vedere, patologia pancreatică este mult prea puțin abordată în conferințe. Această patologie mai puțin evidențiată de medicii practicieni este deseori subevaluată iar cazurile sunt identificate în stadii avansate.

Așadar, dacă aveți curiozitatea de a participa la temele propuse de noi la acest eveniment online, vă așteptăm cu drag!

Cu prietenie,
Mihaela Udrescu

 

Eveniment organizat de

Inscriere participanti

Participarea este gratuită și rezervată doar profesioniștilor din domeniul medical.
Întâlnirea este interactivă.

Pasul 1. Login sau creare cont

Veti fi redirectati catre pagina de autentificare pentru a va prelua automat datele de participare