Despre noi

Formare Medicala – Program de educatie medicala continua

“Medicii de familie au un rol determinant in echipa terapeutica multidisciplinara, iar perfectionarea continua prin mijloace moderne are un impact foarte important in depistarea precoce a afectiunilor, tratarea si monitorizarea pacientilor.”

Dr. Dina Mergeani

presedinte SNMF

Societatea Nationala de Medicina Familiei

ofera in cadrul portalului www.formaremedicala.ro, cursuri EMC online GRATUITE, interactive, cu un continut educational bogat, realizate de autori cu experienta si recunoastere pe plan national.

Cursurile sunt elaborate de echipe de specialisti formate din:

Utilizatorii profesionisti in sanatate pot studia cursurile disponibile pe www.formaremedicala.ro intr-o maniera interactiva si isi pot fixa si testa cunostintele dobandite. In urma sustinerii si promovarii examenelor online se obtin credite EMC.

Cursurile, examenele si emiterea diplomelor pentru absolventi sunt organizate de SNMF in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti si cu alte Universitati de Medicina si Farmacie din Romania.

Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti

Cursurile pot fi realizate cu sustinerea unor sponsori care sunt mentionati la fiecare curs, in pagina de prezentare.

FormareMedicala este o platforma Data Center Solutions dezvoltata in cadrul parteneriatului cu SNMF, reprezentand un portal de educatie medicala continua si informare dedicat profesionistilor in sanatate.

Portalul FormareMedicala ofera instrumente variate de educatie si informare pentru profesionistii in sanatate, precum cursuri, studii de caz interactive, informari pe teme medicale, legale, stiri, etc.

“Anul 2010 a reprezentat pentru mine inceputul unei noi aventuri in cariera: am pus bazele unui proiect de educatie medicala continua bazat pe cele mai noi tehnologii online. Sub brandul FormareMedicala, cu ajutorul unei echipe extraordinare am creat o platforma de cursuri online adresata profesionistilor in sanatate care a fost lansata in 2011 si a avut un succes peste asteptarile noastre. Principalul nostru partener in proiect – SNMF a adus informatiile stiintifice si o viziune de exceptie in dezvoltarea curiculei.”

Oana Bornaz

MBA Specialist E-learning