Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.formaremedicala.ro

Termeni si conditii

Va recomandam studierea cu atentie a acestui document, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.formaremedicala.ro  sau a serviciilor oferite.

 

Termenii și condițiile conțin informații despre modul în care puteți utiliza conținutul site-ului, despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și cookie-urile utilizate pe site.

 

Accesul şi utilizarea acestui site sunt supuse următoarelor condiţii de utilizare şi tuturor legilor şi regulamentelor aplicabile.

 

Utilizarea in continuare a acestui site sau a serviciilor oferite implica acceptarea termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestui document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Utilizarea de catre Profesionistii in Domeniul Sanatatii

Unele informatii sunt disponibile numai Profesionistilor in Domeniul Sanatatii. Acestea pot fi accesate doar dupa crearea unui cont, ca utilizator autentificat, in calitate de profesionist in domeniul sanatatii.

La crearea contului, utilizatorul inregistrat, cu datele de identificare din platforma www.formaremedicala.ro au agreat următoarele:

Acesta reprezintă termenii si conditiile propuse de societatea Data Center Solutions S.R.L. și trebuie acceptat înainte de accesarea informatiilor destinate profesionistilor in domeniul sanatatii de pe site-ul www.formaremedicala.ro.

Crearea unui cont de utilizator, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termenii si conditiile de utilizare a FormareMedicala.ro. reprezintă o acceptare din partea utilizatorului a conditiilor specificate de Data Center Solutions S.R.L.  în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Bifarea căsuței reprezintă o semnătură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001, având aceeași valoare cu o semnatură olografă.

Înregistrare, parole și responsabilități

Înregistrarea pe site-ul www.formaremedicala.ro este gratuită. Accesul utilizatorului (Profesionist in Domeniul Sanatatii) la anumite funcționalități din cadrul site-ului (exemplu: cursurile online) este permis doar Utilizatorilor care agreaza termenii si conditiile de utilizare a a site-ului. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui parolele de acces.

Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația și de a folosi protocoale securizate de transmitere a informației (https), Data Center Solutions S.R.L. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi. Vă avertizăm, așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ul www.formaremedicala.ro sau accesul altor persoane în afara celor neautorizate la un cont găzduit de noi reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

Drepturi de autor

Toate marcile si siglele care apar in acest site apartin posesorilor de drept. In afara cazurilor in care obiectele sunt identificate cu “NEPROTEJAT DE DREPTURI DE AUTOR”, continutul acestui site apartine Data Center Solutions.

Data Center Solutions nu autorizeaza copierea documentelor si materialelor publicate pe acest site sau folosirea lor in alte scopuri decat cele expres mentionate. Este interzisa reproducerea, incorporarea, sau transmiterea, partiala sau totala a continutului, sub orice forma (tiparit, electronic sau in orice alt format) fara un acord scris din partea Data Center Solutions S.R.L.

Fie ca este specificat sau nu, marcile inregistrate, marcile de servicii sau logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea proprietarilor lor, in drept. Data Center Solutions nu pretinde proprietatea sau afilierea cu marcile inregistrate ale unei terte parti in cazul in care acestea apar pe site.

Cursuri, Studii de caz, Articole, Informari, Comunicate de presa, altele

Data Center Solutions publica pe www.formaremedicala.ro anumite materiale disponibile pe acest site ca urmare a acordurilor de parteneriat cu divese entitati (societati, autori, etc). Aceste materiale vor contine notificari de drepturi de autor specifice materialului respectiv. Nicio notificare de acest fel nu va putea fi folosita pentru a conferi in mod direct sau indirect drepturi de orice fel asupra materialelor respective.

FormareMedicala.ro acorda profesionistilor in sanatate accces la continut de tip Curs online publicat pe www.formaremedicala.ro (care sunt sau nu creditate EMC).

Accesul la curs si examenul aferent NU este transferabil! Este interzis accesul la curs sau examen in numele altui utilizator

Este obligatorie parcurgerea integrala a cursului inaintea inceperii examinarii online.

Este interzisa copierea, stocarea, comunicarea sub orice forma a examenului.

Accesul la examen este asigurat in conditiile stabilite de Colegiul Medical de profil (de exemplu: Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor, Ordinul Moaselor si Asistentelor, etc)

În cazul în care Data Center Solutions primește o notificare cu privire la existența unor utilizari care nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile, își rezervă dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta.

Orice acces la continutul destinat Profesionistilor in Domeniul Sanatatii care incalca Termenii si conditiile va fi raportat catre organizatorul cursului si Colegiului medical de profil.

Daca vor exista suspiciuni de fraudare a examenelor, utilizatorii vor fi solicitati sa se prezinte pentru re-examinare la sediul Organizatorului de curs.

Nici o garantie

Acest site este controlat si operat de Data Center Solutions. Data Center Solution nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului materialelor in site.

Materialele de pe acest site sunt proprietatea autorilor lor, asa cum acestia au declarat si asa cum acestea apar pe acest site.

ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE IN STAREA LOR CURENTA, FARA GARANTII DE NICI UN FEL EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE, GARANTII ASUPRA CALITATII DE PROPRIETAR AL MATERIALELOR POSTATE, CONTINUTULUI MEDICAL, ADECVARII LA UN SCOP SPECIFIC. IN MOD EXPRES MATERIALELE DIN SITE NU CONFERA INFORMATII PENTRU MEDICATIE SAU AUTOMEDICATIE, PENTRU DIAGNOZA SAU AUTODIAGNOZA.

Data Center Solutions nu ofera garantii asupra acuratetii, completitudinii informatiilor, texte sau grafice, link-urilor sau altor elemente continute in acestea.

Acest website a fost creat pentru furnizarea de informatii stiintiifice si de educatie medicala pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical.

Informatiile publicate pe site-ul www.formaremedicala.ro au caracter informativ si nu inlocuiesc consultatiile, diagnosticele si tratamente de specialitate – medicale, sau de alta natura. Felul in care sunt utilizate informatiile de pe site intra in responsabilitatea utilizatorului. Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru felul in care sunt utilizate informatiile publicate pe site de catre cei care le citesc.

Folosirea site-ului www.Formaremedicala.ro se face pe riscul utilizatorului. Data Center Solutions nu va fi responsabil pentru nicio paguba directa sau indirecta, rezultata din culpa sau cu intentie, inclusiv, dar fara a se limita la greseli de diagnostic, de medicatie, pagube materiale, pagube morale, pierderi material, de reputatie, de imagine sau alte forme de pagube care ar putea rezulta din informatiile de pe acest site.

Informatiile de pe acest site pot fi modificate in timp fara notificare prealabila si nu reprezinta o promisiune din partea Data Center Solutions.

Data Center Solutions nu isi asuma responsibilitatea pentru infectarea cu virusi ca urmare a accesarii materialelor audio, video sau text de pe acest site.

Link-uri externe/ Conexiuni hipertext

Acest site contine legaturi catre alte site-uri, care sunt in afara controlului Data Center Solutions, care consideram ca sunt relevante in contextul respectiv. Daca accesati aceste site-uri, parasiti site-ul Data Center Solutions si veti naviga sub alti termeni de utilizare, asa cum sunt definiti acestia in site-urile respective. Data Center Solutions nu este responsabila pentru politica de confidentialitate sau termenii de utilizare ale acestor site-uri.

Data Center Solutions nu controlează şi nu este răspunzătoare pentru conţinutul şi condiţiile de confidenţialitate sau securitate şi de funcţionalitate a acestor site-uri. Fără a se limita la cele mai sus menţionate, Data Center Solutions îşi declină în mod special orice răspundere dacă aceste site-uri:

De asemenea, Data Center Solutions nu autorizează conţinutul sau orice alte produse şi servicii prevăzute pe astfel de site-uri. Dacă intraţi printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, vă asumaţi personal riscul, fără a exista în acest sens permisiunea Data Center Solutions.

Finantarea

Exista continut (cum ar fi cursuri, studii de caz, sectiuni, comunicari, altele) publicat pe www.formaremedicala.ro realizat cu sprijin financiar din partea altor firme sau societati. In acest caz, Firma sau Societatea care a sprijinit financiar crearea unui anumit continut este mentionata in raport cu acel continut.

Cursurile disponibile pe aceasta platforma sunt proprietatea SNMF si sunt accesibile din portalul FormareMedicala.ro in cadrul proiectului desfasurat sub egida SNMF ca urmare a parteneriatului cu Data Center Solutions. Pentru realizarea cursurilor, SNMF a obtinut sponsorizari dupa cum este specificat in pagina fiecarui curs.

Continutul cursurillor NU este influentat de sponsorizare. Acesta este realizat de autori – profesionisti in Sanatate.

Comunicarea cu medicii de familie prin newslettere, retele de socializare, etc poate fi sponsorizata de catre sponsori mentionati in cadrul acelei comunicari sau in sectiunea “Despre Noi” a www.formaremedicala.ro.

Reclama si publicitatea

Site-ul poate afisa reclame Google si linkuri ale caror continut nu poate fi controlat de catre echipa FormareMedicala.ro

In cadrul site-ului vor putea fi postate urmatoarele tipuri de reclama:

Articolele sponsorizate vor fi marcate clar cu sigla sponsorului si textul “Articol sponsorizat de”

Date personale / Privacy policy

Formular

FORMULAR DE INFORMARE SI CONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Societatea Data Center Solutions SRL (in cele ce urmează „Societatea”) respecta dreptul Dumneavoastră la protecţia datelor cu caracter personal si considera ca deţinerea si prelucrarea acestor date trebuie sa fie efectuata in deplina concordanta cu prevederile legale in vigoare, si respectiv a Regulamentului UE nr. 679/2016 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu car er personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare aDirectivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor – GDPR)

Prin urmare, in cele ce urmează, dorim sa va solicitam consimţământul pentru prelucrarea de către Societate a categoriilor de date personale mai jos menţionate precum si sa va informam cu privire la modul in care vom utiliza aceste date si drepturile pe care Dumneavoastră le deţineţi in conformitate cu legea.

Datele dvs. cu caracter personal sunt extrem de importante, iar Societatea asigură prelucrarea acestora într-un mod sigur prin aplicarea și menținerea unor măsuri adecvate, în vederea protejării acestora împotriva distrugerii, pierderii intenționate sau nu, alterării, divulgării sau accesării neautorizate, inclusiv atunci când prelucrarea presupune transmiterea datelor printr-o rețea, precum și împotriva oricărei forme de prelucrare ilegală.

Categorii de date personale privitoare la Dumneavoastră prelucrate:

Informatii furnizate de Dumneavoastra

Creare de cont. In scopul menţionat mai sus, sunteţi rugat sa completaţi câmpurile prevăzute in aceasta aplicaţie cu următoarele date: nume si prenume, adresa, CNP, e-mail, telefon mobil, profesie, loc de munca si adresa acestuia inclusiv telefon, specialitatea, grad profesional, cod de parafa.

Continut furnizat de utilizatori. Functionalitatile www.formaremedicala.ro permit publicarea de comentarii. Daca alegeti sa publicati comentariile Dumneavostra pe www.formaremedicala.ro va supuneti urmatoarelor reguli de utilizare:

Comunicare directa: Daca ne contactati direct prin mijloace electronice, vom dobandi informatii aditionale cum ar fi nume, adresa de email, telefon, continutul comunicarii, atasamente sau alte informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

Adrese de email. In diferite locuri in site sunt formulare de contact care solicita introducerea unei adrese de email. Colectarea acestei adrese de email pentru utilizatorii neinregistrati este folosita pentru contact ulterior pe problemele pentru care am fost solicitati sau in alte scopuri.

Informatii colectare despre Dumneavoastra ca urmare utilizarii www.formaremedicala.ro

Log-uri, Cookies, tehnologii de trasabilitate. Data Center Solutions retine informatii de tip Log pentru a diagnostic eventuale probleme hardware sau software ale serverelor pe care ruleaza aplicatia, pentru a putea face comparatii cu rapoartele sumarizante. De asemeni sunt folosite cookies pentru a livra utilizatorilor continut specific sau pentru alte scopuri.  In special, dezvoltam intern capabilitati de trasabilitate automata pentru prevenirea fraudarii examenelor

Folosirea adreselor IP:  O adresă IP (Internet Protocol) este un set de cifre care este alocat în mod automat computerului dvs atunci când vă logaţi la furnizorul dvs de internet sau prin reţeaua locală a organizaţiei dvs (local area network – LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifică în mod automat computerul dvs prin intermediul adresei de IP care vă este alocată în timpul sesiunii dvs online.

Data Center Solutions sau alte terţe părţi care acţionează în numele său poate colecta adresele de IP în scopul administrării sistemelor şi pentru a audita utilizarea site-ului său. Vom folosi adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci când considerăm necesar să instituim complianţa cu termenii de utilizare ai site-ul sau să ne protejăm serviciul, site-ul sau utilizatorii.

Cookies. Data Center Solutions poate plasa un “cookie” în browserul computerului dvs. Acestea sunt fişiere mici în format text care ne furnizează informaţii despre frecvenţa cu care un utilizator accesează site-ul nostru şi modul în care îl utilizează. Acestea nu conţin informaţii care să conducă la identificarea unei persoane, dar, în cazul în care ne transmiteţi astfel de informaţii, de exemplu înregistrându-vă pe site-ul nostru, este posibil ca acestea să se coreleze cu informaţiile stocate în cookie.

Informatii pe care le primim de la alte Parti

Parteneri: Putem, de asemenea, primi informatii publice despre dvs de la partenerii nostrii si sa le combinam cu informatiile pe care le avem despre dvs.

Informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane

Data Center Solutions colectează de asemenea informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane în format cumulativ pentru a înregistra date cum ar fi numărul total de vizitatori de pe fiecare pagină a website-ului nostru şi numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre. Folosim aceste informaţii, care rămân în format cumulativ, pentru a înţelege maniera în care vizitatorii utilizează site-urile noastre pentru a le putea aduce îmbunătăţiri. Putem dezvălui aceste informaţii altor terti. ÎN CADRUL ACESTUI PROCES NU SUNT DEZVĂLUITE INFORMAŢII CARE POT CONDUCE LA IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE.

In ce scop folosim informatiile dumneavoastra

În ceea ce privește comunicările legate de marketing, vă vom pune la dispoziție, dacă se impune în mod legal, informațiile respective doar după ce ați selectat această opțiune de a primi aceste comunicări și vă vom oferi posibilitatea de a vă dezabona în orice moment, în cazul în care nu doriți să mai primiți comunicări legate de marketing din partea noastră / a colaboratorilor noștri. Nu vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal în luarea unor decizii automate care să vă afecteze sau să creeze alte profiluri decât cele descrise mai sus.

Durata prelucrărilor și divulgarea datelor

Ca regulă generală privind durata prelucrărilor, păstrarea datelor cu caracter personal într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate se va face pentru perioada necesară desfășurării serviciilor convenite, pentru perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele, dar nu mai mult de 5 ani.

În principiu, vă vom păstra Datele cu caracter personal pe durata solicitată sau permisă de legislația aplicabilă. Ulterior, la expirarea acestor perioade sau la exercitarea unuia dintre drepturile dumneavoastră, în conformitate cu legea, vom elimina/șterge Datele dumneavoastră cu caracter personal din sistemele și evidențele noastre și/sau vom lua măsuri pentru a le anonimiza, astfel încât să nu mai puteți fi identificat în baza acestora.

Destinatarii datelor personale privitoare la Dumneavoastră:

Informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi putea fi transferate catre:

In acest sens, Data Center Solutions SRL se obliga sa asigure constant un nivel corespunzător de protecţie a datelor cu caracter personal, respectând prevederile legale precum si masurile de securitate aplicabile.

Securitatea datelor personale privitoare la dumneavoastră:

Data Center Solutions SRL va asigura masuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor furnizate de Dumneavoastră împotriva accesului neautorizat, distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării sau dezvăluirii, precum si împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegala.

TEMEIUL PRELUCRĂRII DATELOR DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL

Orice operațiune care echivalează cu o prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia sau a mai multora dintre temeiurile juridice de mai jos:

În cazurile în care dispozițiile legale aplicabile impun consimțământul dumneavoastră prealabil și explicit pentru prelucrarea unor categorii speciale de date cu caracter personal, vom prelucra datele respective doar în temeiul consimțământului dumneavoastră prealabil și explicit.

Puteți alege să vă retrageți consimțământul privind materialele de marketing în orice moment, prin transmiterea unei cereri exprese pe adresa de e-mail: privacy@formaremedicala.ro sau prin poştă la adresa: S.C. Data Center Solutions S.R.L. Str Elena Caragiani 12-14, bl 3i, Sc A Ap6, Bucuresti Sect 1.

* Aveți posibilitatea să vă dezabonați de la informările din partea ”Societatii”.

Drepturile Dvs. și modalitatea de exercitare a acestora

În ceea ce privește datele Dvs. cu caracter personal, având calitatea de persoană vizată, conform GDPR, aveți o serie de drepturi, după cum urmează:

Vă puteți exercita, oricând, oricare dintre drepturile pe care le aveți în calitate de persoană vizată (titulară a datelor cu caracter personal), precum și să solicitați mai multe informații privind aceste drepturi, cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă prin e-mail la adresa privacy@formaremedicala.ro. În cazul în care adresați o solicitare privind exercitarea drepturilor dvs., vom răspunde acesteia în cel mai scurt timp, însă nu mai târziu de 30 de zile.

De asemenea, aveți dreptul de a înainta o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere și Protecție a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Legislatie aplicabila, litigii si jurisdictie

Legile romane in vigoare vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si proprietarul site-ului. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul profesional al cabinetului in conformitate cu legile romane in vigoare.

Nici una dintre partile contractante, conform art.1351 Cod civil, nu raspunde de neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii care ii revine cu privire la livrarea serviciilor, daca neexecutarea sau executarea necorespunzatoare a obligatiei respective a fost cauzata de forta majora, asa cum este definita de lege.

 

POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI

Atunci când vizitați website-ul nostru colectăm informații care vă privesc prin intermediul cookie-urilor sau al altor tehnologii similare. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a afla mai multe informații despre modul în care vă prelucrăm informațiile și ce drepturi aveți.

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni, formate din litere și numere, care vor fi stocate pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-urile ne permit sa vă oferim o experiență mai bună de navigare și un răspuns mai rapid pe site-ul nostru web. Orice informații suplimentare, inclusiv cele care ne permit să vă trimitem reclame sau să analizăm audiența website-ului, vor fi stocate doar în baza consimțământului dvs. prealabil.

Cookie-urile pot fi plasate în scopuri diferite. În general, principalele categorii de cookies, organizate în funcție de scop, sunt: necesare, de audiență (analiză), de preferințe și de marketing.

Cookie-urile necesare pentru funcționarea unui website pot fi plasate fără consimțământul prealabil al utilizatorilor, conform legislației. Dezactivarea cookie-urilor necesare poate duce la disfuncționalități sau la imposibilitatea utilizării unui anumit website.

Vă recomandăm să citiți cu atenție următoarele informații pentru o mai bună înțelegere a tipurilor de cookie-uri pe care le utilizăm.

Ce categorii de cookie-uri folosim?

SITE-UL NOSTRU WEB UTILIZEAZĂ DOAR COOKIE-URI NECESARE.

Cookie-urile necesare NU necesită acordul dvs. prealabil. Acestea sunt necesare pentru funcționarea site-ului web și vă permit accesul la elementele relevante. De asemenea, putem utiliza cookie-uri care au scop de securitate (e.g., prevenirea accesărilor repetate) și cookie-uri funcționale care ne permit să salvăm preferințele și setările dvs. și să îmbunătățim experiența dvs. de navigare pe site-ul nostru web.

Aceste cookie-uri și informațiile incluse în acestea nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele descrise în această politică. Instalarea de cookie-uri necesare nu impune colectarea acordului dvs. prealabil – le setăm în mod automat în dispozitivul dvs. atunci când accesați site-ul web. Puteți decide să dezactivați cookie-uri în orice moment prin modificarea setărilor browser-ului relevant. Cu toate acestea, acest lucru vă poate împiedica să vizualizați corect site-ul web.

Lista de cookie-uri folosite:

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcțiilor de bază, precum navigarea în pagină, logarea și accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcționa corespunzător fără aceste cookie-uri. Acest tip de cookie-uri nu necesită acordul dvs. și este activ în mod automat și continuu.

Denumire Furnizor Scop Expirare
_gid emc.formaremedicala.ro instalat de Google Analytics pentru a calcula performanta siteului legata de numarul de vizitatori si alte statistici. Datele stocate sunt anonime. 1 zi
_ga_[…] emc.formaremedicala.ro instalat de Google Analytics pentru a calcula performanta siteului legata de numarul de vizitatori si alte statistici. Datele stocate sunt anonime. 2 ani
wordpress_[hash] emc.formaremedicala.ro pentru a stoca detaliile de autentificare la conectare. Detaliile de autentificare includ numele de utilizator și o copie cu hash dublu a parolei. Cu toate acestea, această utilizare a cookie-ului este limitată la zona consolei de administrare, tabloul de bord backend al site-ului web. De sesiune
wordpress_logged_in_[hash] emc.formaremedicala.ro pentru a indica când sunteți autentificat și cine sunteți. Acest cookie este menținut pe front-end-ul site-ului web și atunci când sunteți autentificat. De sesiune
wordpress_test_cookie emc.formaremedicala.ro pentru a verifica dacă cookie-urile sunt activate în browser pentru a oferi utilizatorilor experiență adecvată. Acest cookie este folosit pe front-end, chiar dacă nu sunteți autentificat. De sesiune
wp-settings-{time}-[UID] emc.formaremedicala.ro pentru a personaliza vizualizarea interfeței de administrare și front-end-ul site-ului. Valoarea reprezentată de [UID] este ID-ul de utilizator individual al utilizatorului, așa cum este dat în tabelul bazei de date a utilizatorilor. 12 luni
PHPSESSID emc.formaremedicala.ro Cookie generat de aplicații bazate pe limbajul PHP. Acesta este un identificator de uz general utilizat pentru a menține variabilele sesiunii utilizator. În mod normal, este un număr generat aleatoriu, modul în care este utilizat poate fi specific site-ului, dar un bun exemplu este menținerea unei stări de autentificare pentru un utilizator între pagini. De sesiune
wfwaf-authcookie-(hash) emc.formaremedicala.ro Acest cookie este folosit de firewallul Wordfence pentru a efectua o verificare a capacității utilizatorului curent înainte ca WordPress să fie încărcat. 1 zi
wf_loginalerted_(hash) emc.formaremedicala.ro Acest cookie este folosit pentru a notifica administratorul Wordfence atunci când un administrator se conectează de pe un dispozitiv nou. Acesta este setat numai pentru utilizatorii care se autentifică și numai dacă administratorul site-ului a activat opțiunea „Alertează-mă doar când acel administrator se conectează de pe un dispozitiv nou” sau opțiunea similară pentru utilizatorii care nu sunt administratori. persistent
_hjClosedSurveyInvites emc.formaremedicala.ro Cookie setat odată ce un vizitator interacționează cu un modul de invitație la un sondaj de legături externe. Este folosit pentru a se asigura că aceeași invitație nu reapare dacă a fost deja afișată. 365 zile
_hjDonePolls emc.formaremedicala.ro Cookie setat odată ce un vizitator finalizează un sondaj utilizând widget-ul On-site Survey. Este folosit pentru a se asigura că același sondaj nu reapare dacă a fost deja completat. 365 zile
_hjMinimizedPolls emc.formaremedicala.ro Cookie setat odată ce un vizitator minimizează un widget de sondaj la fața locului. Este folosit pentru a vă asigura că widgetul rămâne minimizat atunci când vizitatorul navighează prin site. 365 zile
_hjShownFeedbackMessage emc.formaremedicala.ro Cookie setat atunci când un vizitator minimizează sau completează feedback-ul primit. Acest lucru se face astfel încât feedback-ul primit să se încarce imediat la minim dacă vizitatorul navighează către o altă pagină unde este setat să se afișeze. 365 zile
_hjid emc.formaremedicala.ro setat atunci când clientul aterizează pentru prima dată pe o pagină cu scriptul Hotjar. Este folosit pentru a persista ID-ul de utilizator Hotjar, unic pentru acel site din browser. Acest lucru asigură că comportamentul în vizitele ulterioare pe același site va fi atribuit aceluiași ID de utilizator. 365 zile
_hjRecordingLastActivity emc.formaremedicala.ro Acest element poate fi găsit în stocarea sesiunii (spre deosebire de cookie-uri). Aceasta se actualizează când începe înregistrarea unui vizitator și când datele sunt trimise prin WebSocket (vizitatorul efectuează o acțiune pe care Hotjar o înregistrează). Sesiune
_hjTLDTest emc.formaremedicala.ro Când se execută scriptul Hotjar, încercăm să determinăm cea mai generică cale cookie pe care ar trebui să o folosim, în loc de numele gazdei paginii. Acest lucru se face astfel încât cookie-urile să poată fi partajate între subdomenii (acolo unde este cazul). Pentru a determina acest lucru, încercăm să stocăm cookie-ul _hjTLDTest pentru diferite alternative URL până când acesta eșuează. După această verificare, cookie-ul este eliminat. Sesiune
_hjUserAttributesHash emc.formaremedicala.ro Atributele utilizatorului trimise prin API-ul Hotjar Identify sunt stocate în cache pe durata sesiunii pentru a ști când s-a schimbat un atribut și trebuie actualizat. Sesiune
_hjCachedUserAttributes emc.formaremedicala.ro Acest cookie stochează atributele utilizatorului care sunt trimise prin API-ul Hotjar Identify, ori de câte ori utilizatorul nu se află în eșantion. Aceste atribute vor fi salvate numai dacă utilizatorul interacționează cu un instrument de feedback Hotjar. Sesiune
_hjLocalStorageTest emc.formaremedicala.ro Acest cookie este utilizat pentru a verifica dacă Scriptul de urmărire Hotjar poate utiliza stocarea locală. Dacă poate, o valoare de 1 este setată în acest cookie. Datele stocate în_hjLocalStorageTest nu au timp de expirare, dar sunt șterse aproape imediat după ce au fost create. Sub 100ms
_hjIncludedInPageviewSample emc.formaremedicala.ro Acest cookie este setat pentru a anunța Hotjar dacă vizitatorul respectiv este inclus în eșantionarea de date definită de limita de vizualizare a paginii site-ului dvs. 30 minute
_hjIncludedInSesiuneSample emc.formaremedicala.ro Acest cookie este setat pentru a anunța Hotjar dacă vizitatorul respectiv este inclus în eșantionarea de date definită de limita de sesiune zilnică a site-ului. 30 minute
_hjAbsoluteSesiuneInProgress emc.formaremedicala.ro Acest cookie este utilizat pentru a detecta prima sesiune de vizualizare a paginii a unui utilizator. Acesta este un flag Adevărat / Fals setat de cookie. 30 Minute
_hjFirstSeen emc.formaremedicala.ro În așteptare Sesiune
trafic_h emc.formaremedicala.ro Instalat de trafic.ro pentru colectarea de statistici anonime despre interacțiunea utilizatorului cu site-ul persistent
trafic_v emc.formaremedicala.ro Instalat de trafic.ro pentru colectarea de statistici anonime despre interacțiunea utilizatorului cu site-ul 1 zi
trafic_ranking emc.formaremedicala.ro Instalat de trafic.ro pentru colectarea de statistici anonime despre interacțiunea utilizatorului cu site-ul persistent

Ștergerea Cookie-urilor

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-urile sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

Securitate și confidențialitate

Cookie-urile folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replica pe alte rețele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Vă rugăm să aveți în vedere că dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online, ci doar că acea publicitate nu va fi personalizată în funcție de preferințele dvs.

Toate browserele ar trebui să ofere posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browserului tău. Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Data ultimei modificari: 10.10.2022