ATI

Informatii pacienti

Specialitatea  Anestezie, Terapie Intensiva, este poate una dintre cele mai dificile ramuri medicale, daca nu chiar cea mai dificila, necesitand cunostiinte vaste asupra tuturor patologiilor grave ce pot afecta organele si sistemele corpului uman. Data fiind complexitatea acestei specialitati, ne dorim sa venim in sprijinul medicilor din toate ariile terapeutice cu informatii care ii pot ajuta sa isi reomprospateze cunostiintele referitoate la Anestezie, dar mai ales la Terapie Intensiva deoarece este posibil, ca in orice moment, sa aveti un pacient critic ce necesita suport vital imediat, inainte de a putea fi trimis in sectia ATI.

Astfel, Platforma FormareMedicala isi propune sa vina in sprijinul medicilor din toate specialitatuile, prin intermediul cursurilor acreditate EMC, ce se regasesc in cadrul acestei categorii si care pot fi accesate gratuit si comod in format on-line.

Noutati din ATI

Informatii pentru pacienti

Articole de incredere, realizate de profesionisti in sanatate. Informatii verificate pentru educatia pacientilor.

Accidentul vascular cerebral – Simptome si preventie

Accidentul vascular cerebral poate afecta major creierul. Informarea pacientilor despre principalele simptome si despre masurile…

Citeste mai mult

Exista viata si dupa AVC.Tratamentul nu trebuie intarziat

In cazul intarzierii cu mai bine de doua luni a tratamentului de recuperare dupa un…

Citeste mai mult