Atelier de neuropatie diabetica si picior diabetic   Brasov

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Evenimente cu prezenta fizica » Atelier de neuropatie diabetica si picior diabetic – Brasov

✶ PREZENTA FIZICA ✶

Atelier de neuropatie diabetica si picior diabetic – Brasov

Toate locurile la acest eveniment au fost deja ocupate

­čĽĹ Data ╚Öi ora: 02-02-2023, 11:00

­čöŐ Lectori: Dr. Andrea Neculau, Dr. Nicolae Savel

­čôî Locatie: Hotel Kolping, Str Pet┼Ĺfi S├índor 27, Brasov

Sectiuni: Evenimente cu prezenta fizica

Stima╚Ťi colegi, v─â invit─âm s─â ne ├«nt├ólnim ├«n cursul anului 2023 ├«ntr-o serie de SESIUNI PRACTICE organizate local, ├«n apropierea Dumneavoastr─â, axate pe una dintre temele cheie ale momentului: ÔÇ×Neuropatia Diabetic─â si Piciorul DiabeticÔÇŁ.

Participarea la aceste ateliere este o ╚Öans─â pentru medicii de familie de a contribui la diagnosticul precoce si corect al neuropatiei diabetice, precum ╚Öi la reducerea num─ârului de amputa╚Ťii ├«n r├óndul persoanelor cu Diabet cu risc mare la aceste complica╚Ťii. ╚Üintele programului educa╚Ťional sunt prevenirea, diagnosticul precoce, examinarea, tratarea ╚Öi managementul neuropatiei diabetice, respectiv a piciorului diabetic.

Societatea noastr─â va continua s─â sprijine profesioni╚Ötii din domeniul s─ân─ât─â╚Ťii, pentru a cre╚Öte calitatea serviciilor medicale de ├«ngrijire a persoanelor cu Diabet ├«n general ╚Öi in special a celor afectate de neuropatie diabetic─â.

Pentru a asigura c├ót mai mult─â interactivitate, sesiunea practic─â se va desf─â╚Öura FIZIC pe grupe. Vor fi dezb─âtute ├«n mod aplicat studii de caz, vor fi demonstra╚Ťii de utilizare a dispozitivelor medicale. V─â invit─âm s─â aduce╚Ťi ├«n dezbatere situa╚Ťii reale din practica dumneavoastr─â.

Proiectul Educational UNITED este realizat cu sustinerea:

Eveniment creditat 6 EMC pentru urmatoarele specialitati:
Medicina de familie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Medicina Interna.

Pasul 1. Login sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.