Atelier de neuropatie diabetica si picior diabetic   Targu Jiu

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Evenimente cu prezenta fizica » Atelier de neuropatie diabetica si picior diabetic – Targu Jiu

✶ PREZENTA FIZICA ✶

Atelier de neuropatie diabetica si picior diabetic – Targu Jiu

Toate locurile la acest eveniment au fost deja ocupate

🕑 Data și ora: 14-10-2023, 10:00

🔊 Lectori: Dr. Cristian Sandulescu, Dr. Madalina Dumitrescu

📌 Locatie: Hotel Anna

Sectiuni: Evenimente cu prezenta fizica

Stimați colegi, vă invităm să ne întâlnim în cursul anului 2023 într-o serie de SESIUNI PRACTICE organizate local, în apropierea Dumneavoastră, axate pe una dintre temele cheie ale momentului: „Neuropatia Diabetică si Piciorul Diabetic”.

Participarea la aceste ateliere este o șansă pentru medicii de familie de a contribui la diagnosticul precoce si corect al neuropatiei diabetice, precum și la reducerea numărului de amputații în rândul persoanelor cu Diabet cu risc mare la aceste complicații. Țintele programului educațional sunt prevenirea, diagnosticul precoce, examinarea, tratarea și managementul neuropatiei diabetice, respectiv a piciorului diabetic.

Societatea noastră va continua să sprijine profesioniștii din domeniul sănătății, pentru a crește calitatea serviciilor medicale de îngrijire a persoanelor cu Diabet în general și in special a celor afectate de neuropatie diabetică.

Pentru a asigura cât mai multă interactivitate, sesiunea practică se va desfășura FIZIC pe grupe. Vor fi dezbătute în mod aplicat studii de caz, vor fi demonstrații de utilizare a dispozitivelor medicale. Vă invităm să aduceți în dezbatere situații reale din practica dumneavoastră.

Proiectul Educational UNITED este realizat cu sustinerea:

Eveniment creditat 6 EMC pentru urmatoarele specialitati:
Medicina de familie, Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, Endocrinologie, Medicina Interna.

Pasul 1. Login sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.