Bun venit pe FormareMedicala, destinatia online a profesionistilor din domeniul sanatatii

 

FormareMedicala este locul tuturor profesionistilor din sanatatii din România, locul unde se pot perfectiona continuu. Singura platforma in care isi pot cultiva pasiunea, unde pot obtine punctele EMC prin cursuri GRATUITE si pot participa la webinarii medicale.

CURSURI

FormareMedicala, in colaborare cu SNMF si Universitatile de Medicina si Farmacie din Romania, pune la dispozitia profesionistilor din domeniul sanatatii continut de specialitate de cea mai inaltă calitate. Toate cursurile sunt gratuite si creditate gratuit cu puncte EMC, dupa absolvirea examenelor.

EVENIMENTE MEDICALE

Platforma FormareMedicala organizeaza conferinte si evenimente medicale dedicate profesionistilor din domeniul sanatatii avand ca teme cele mai actuale subiecte din domeniu.

Informatii la zi pentru profesionistii din domeniul sanatatii

Zi de zi, FormareMedicala tine la curent profesionistii din domeniul sanatatii cu cele mai noi stiri sau articole de legislatie medicala precum si informatii relevante privind descoperirile din domeniu.

STUDII DE CAZ

Incepeti studiile de caz interactive, raspundeti la intrebari si aflati cele mai noi bune practici folosite in cazul descris.