Multumim, mesajul a fost trimis.

Comunicarea cu pacientul in vederea vaccinarii

Organizator: Societatea Nationala de Medicina Familiei in parteneriat cu UMF Carol Davila Bucuresti

sustinut de:
sponsor


„Comunicarea cu pacientul in vederea vaccinarii” este un curs on-line, gratuit care aduce informatii despre toate beneficiile pe care le aduce vaccinarea populatiei in general. Ca urmare a eforturilor deosebite ale cercetarii in domeniu, un numar din ce in ce mai mare de boli infectioase beneficiaza de vaccinuri corespunzatoare. Gratie noilor tehnologii de productie, actualele vaccinuri au un grad sporit de eficacitate si un nivel minim al reactiilor adverse.

Una dintre cele mai importante laturi ale actului vaccinal este consilierea familiei. Medicii au rolul de a informa, de a educa, in plus tot ei trebuie sa informeze si sa pregateasca viitoarea mama, inca din perioada sarcinii, explicand rolul si importanta vaccinurilor. Medicul are nevoie de instrumente specifice pentru comunicare. Incercam in acest curs sa furnizam cateva dintre regulile comunicarii cu pacientii pe subiectul vaccinarii.

divider Cursurile FormareMedicala sunt creditate pentru urmatoarele specialitati:
Medicină de familie; Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice; Endocrinologie; Medicină internă; Gastroenterologie; Gastroenterologie pediatrică; Medicină de urgenţă; Boli infecţioase; Cardiologie; Cardiologie pediatrică; Dermatovenerologie; Expertiza medicală a capacităţii de muncă; Hematologie; Medicină fizică şi de reabilitare; Medicina muncii; Medicină sportivă; Nefrologie; Nefrologie pediatrică; Neonatologie; Neurologie; Neurologie pediatrică; Oncologie medicală; Oncologie şi hematologie pediatrică; Pediatrie; Pneumologie; Pneumologie pediatrică; Psihiatrie; Psihiatrie pediatrică; Radioterapie; Reumatologie.

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!