Acces platforma FormareMedicala

Inregistrarea este gratuita! Pentru a putea accesa cursurile si pentru a sustine testele pentru acordarea creditelor EMC, trebuie sa acordati cateva minute pentru a crea un cont pe portalul Formare Medicala.Pentru aceasta urmati pasii de mai jos:

1. Completati formularul cu datele personale. Atentie: datele marcate ca fiind obligatorii sunt folosite pentru emiterea si trimiterea certificatului de curs in urma absolvirii examenului, va rugam sa verificati ca sunt corecte!

2. Veti primi un mesaj pe adresa de e-mail mentionata in formular.

3. Cititi cu atentie mesajul si apoi accesati portalul Formare Medicala cu instructiunile din acel email.

4. Pe viitor, va fi suficient sa introduceti adresa de email si parola.

Intrebari si raspunsuri legate de crearea contului

I: Introduc nume utilizator si parola si nu reusesc sa accesez cursurile.

R: Verificati daca parola introdusa este corecta (copiati parola din emailul pe care l-ati primit la crearea contului). Daca nu sunteti sigur ca va amintiti corect parola puteti folosi formularul de recuperare parola.

I: Nu am cod CUIM, pot sa urmez cursurile de formare profesionala?

R: Doar profesionistii in sanatate, medici pot urma cursurile disponibile pe platforma www.FormareMedicala.ro acestea fiind acreditate de catre CMR. Daca doriti asistenta va rugam sa ne contactati utilizand formularul de contact pentru a va transmite procedura de creare cont pentru cazuri speciale. Va rugam sa aveti la indemana diploma de absolvire a unei facultati de medicina.

I: Cand incerc sa creez un cont, imi da eroarea : CNP, Cod Parafa sau adresa de email au fost deja utilizate la crearea unui cont.

R: Va rugam sa verificati daca datele sunt corecte. Daca aveti deja cont, puteti folosi formularul de recuperare parola. Pentru orice problema legata de crearea contului ne puteti contacta folosind formularul de contact.

I: Sunt medic rezident. Pot da examenele corespunzatoare cursurilor de pe platforma Formaremedicala?

R: Conform Deciziei nr 2 din 2009 a Colegiului Medicilor din Romania, rezidentiatul este o forma de educatie medicala creditata in sine cu 200 puncte. In paralel cu aceasta forma puteti absolvi si examenele disponibile pe platforma Formaremedicala, care sunt creditate ca forma de invatamant la distanta pe specialitatea Medicina Familiei. Aceste date sunt orientative, va rugam sa consultati textul documentului oficial disponibil pe site-ul www.cmr.ro.

I: Am acumulat deja 40 EMC de puncte pe anul precedent. De ce as mai studia cursurile disponibile pe aceasta platforma?

R: Conform legislatiei in vigoare, sunt necesare minimum 200 de puncte EMC pe ultimii 5 ani pentru a avea drept de libera practica (aceste date sunt orientative, va rugam sa consultati textul documentului disponibil pe site www.cmr.ro. Niveul de educatie crespunzator punctajului minim este considerat ca « satisfacator ». Medicii sunt incurajati sa obtina un punctaj superior acestuia, acest punctaj putand fi luat in considerare ca si criteriu de departajare pentru unele concursuri sau pentru evaluarea carierei.

I: Ce conexiune internet am nevoie pentru a accesa cursurile?

R: Pentru accesarea sesiunilor de studiu si a examenelor aveti nevoie de conexiuni la internet obisnuite, mobile sau fixe.

I: Cand pot lua legatura cu echipa de suport prin telefon?

R: Echipa de suport telefonic este disponibila intre orele 9 si 18 in fiecare zi lucratoare.

I: Cum pot sa aflu cand mai sunt disponibile cursuri noi?

R: Va rugam sa va creati cont de utilizator si veti fi notificat de noutati precum: diponibilitate cursuri, disponibilitate examene, noi functionalitati in cursuri, etc. De asemenea, cursurile disponibile sunt listate si in aceasta pagina.

I: Cum intru in posesia diplomei de absolvire a cursurilor din platforma FormareMedicala.ro?

R: Va informam ca diploma unui curs absolvit dupa data de 01.06.2015 poate fi downloadata din pagina "Contul meu" dupa ce va logati in site cu nume utilizator si parola.

toate campurile notate cu * sunt obligatorii


Email *:

Parola dorita *:

Tastati inca o data parola *:

Nume *:

Prenume *:

CUIM - Codul unic de identificare al Medicului (apare pe certificatul CMR, obligatoriu pentru activitatile EMC):

Profesionist in domeniul sanatatii, dar fara CUIM, click aici.

 

CNP *:

Tel *:

Loc de munca *:

Judet *:

Oras *:

Specialitatea *:

A doua specialitate (optional)

Gradul profesional *:

Declarati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile

Declar pe propria raspundere ca sunt profesionist in domeniul sanatatii, asa cum este definit de ANDMDM

Veti primi un email cu datele completate pentru a le verifica si a le corecta in cazul in care sunt greseli sau omisiuni. Este important ca datele sa fie corecte pentru a ne asigura ca diplomele se vor emite cu date valide.