Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020   2021

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021

✶ WEBINAR ✶

Despre gripa si profilaxia gripei in sezonul 2020 – 2021

Urmareste inregistrarea

­čĽĹ Data ╚Öi ora: 07-10-2020, 19:00

­čöŐ Lectori: Dr. Gindrovel Dumitra - Medic Primar Medicina de Familie, instructor-formator Medicina de Familie, Doctor in Medicina (Dolj) ÔÇô coordonator al grupului de vaccinologie din cadrul Societatii Nationale de Medicina Familiei (SNMF)

Sectiuni: Boli Infectioase

Sezonul gripal 2020-2021 va reprezenta o provocare pentru s─ân─âtatea public─â av├ónd ├«n vederea evolu╚Ťia pandemiei de COVID 19. Suprapunerea unei epidemii de grip─â peste pandemie ar reprezint─â o povar─â suplimentar─â peste sistemul sanitar rom├ónesc fapt ce ar putea duce la o suprasolicitare ╚Öi dep─âsire a resurselor spitalice╚Öti de tratare a cazurilor grave. Din aceast─â perspectiv─â, m─âsurile nespecifice de prevenire a infec╚Ťiilor respiratorii trebuie dublate de m─âsurile specifice de vaccinare pentru bolile prevenibile prin vaccinare.

Un loc central ├«n aceast─â abordare o reprezint─â vaccinarea antigripal─â ca fiind cea mai eficace interven╚Ťie de s─ân─âtate public─â care poate fi aplicat─â ├«n acaest─â perioad─â, ├«n absen╚Ťa unui vaccin disponibil pentru infec╚Ťia produs─â de virusul SARS CoV2.

Pasul 1. Login sau creare cont

Inregistrarea evenimentului este disponibila dupa login.

×

Logare in site

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!