Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Importanta controlului corect al parametrilor lipidici – Sesiune practica 11.10.2021

✶ WEBINAR ✶

Importanta controlului corect al parametrilor lipidici. Cum, cu ce si de ce?

Urmareste inregistrarea

🔊 Lectori grupa Arges, Valcea, Gorj:
Dr. Botu Elvis
SL. Dr. Gindrovel Dumitra

🔊 Lectori grupa Prahova, Dambovita, Buzau:
SL. Dr. Claudiu Stoicescu
Dr. Mihaela Petrovici

 

Stimati colegi, va invitam sa ne intalnim la inceput de toamna intr-o SESIUNE PRACTICA axata pe una dintre temele cheie ale momentului: “Importanta controlului lipidic”. Va propunem sa evaluam acest subiect avand in vedere un adevar trist: ateroscleroza nu doare dar ucide, iar pacientii nostri, dupa aproape 2 ani in care au avut retineri in a se prezenta la monitorizarile periodice, au dezvoltat din pacate forme grave ale acestei patologii.

Vom aborda modalitati de crestere a aderentei prin noi terapii disponibile care au combinatii in doze fixe si noile tinte terapeutice recomandate in ghidurile recente.

Pentru a asigura cat mai multa interactivitate, sesiunea practica se va desfasura ONLINE, pe grupe de maxim 30 de participanti, vor fi dezbatute in mod aplicat studii de caz si va invitam sa aduceti in dezbatere situatii reale din practica dumneavoastra.

Va rugam sa alegeti una dintre grupele disponibile, fie in functie de regiune, fie in functie de disponibilitatea dumneavoastra de timp.

Daca doriti sa vedeti mai multe variante ale grupelor disponibile pentru aceasta sesiune practica Click aici

Participarea este deschisa catre toti profesionistii in sanatate!

Doar colegii care participa atat la sesiunea nationala cat si la cea practica, regionala, vor beneficia de creditele EMC aferente evenimentului.