Managementul anticoagularii. Cele mai recente date de viata reala din practica clinica. Unde suntem acum?

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Managementul anticoagularii. Cele mai recente date de viata reala din practica clinica. Unde suntem acum?

✶ WEBINAR ✶

Managementul anticoagularii. Cele mai recente date de viata reala din practica clinica. Unde suntem acum?

Urmareste inregistrarea

­čĽĹ Data ╚Öi ora: 14-09-2022, 18:00

­čöŐ Lectori:

╚ś.L. Dr. Vlad Damian Vintil─â

Medic Primar Cardiologie, Spitalul Universitar de Urgen╚Ť─â Bucure╚Öti

Dr. Adina Roceanu

Medic Primar Neurologie,┬áSpitalul Universitar de Urgen╚Ť─â Bucure╚Öti

Dr. Rodica Tanasescu

Medic Primar Medicina de Familie

Avem pl─âcerea de a v─â invita, ├«n data de 14 Septembrie 2022, la orele 18:00, la un nou eveniment ce ├«╚Öi propune un dialog interactiv ├«ntre trei specialit─â╚Ťi medicale implicate ├«n managementul pacientului aflat in tratament cu NOACs.

├Än cadrul webinarului, avem ocazia s─â analiz─âm perspectiva cardiologului, care va prezenta ultimele informa╚Ťii din registrele interna╚Ťionale cu date din practica clinic─â precum ╚Öi perspectiva neurologului privind rolul pe care NOACs il joac─â in preven╚Ťia secundar─â a AVC. Vom dezbate ├«mpreun─â importan╚Ťa agentului de reversie ├«n practica medical curent─â. Dezbaterea va fi completat─â de perspectiva medicului de familie, nevoile ╚Öi provoc─ârile pe care acesta le int├ólne╚Öte ├«n cabinet la pacientul ce necesit─â tratament cu anticoagulante.

V─â a╚Ötept─âm al─âturi de noi pentru a adresa intreb─âri lectorilor ╚Öi a contribui la ├«mbun─ât─âtirea managementului pacientului aflat in tratament anticoagulant cu NOACs.”┬á

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Inregistrarea evenimentului este disponibila dupa login.