Managementul anticoagularii. Cele mai recente date de viata reala din practica clinica. Unde suntem acum?

Sunteti aici: FormareMedicala » Webinarii » Managementul anticoagularii. Cele mai recente date de viata reala din practica clinica. Unde suntem acum?

✶ WEBINAR ✶

Managementul anticoagularii. Cele mai recente date de viata reala din practica clinica. Unde suntem acum?

Urmareste inregistrarea

🕑 Data și ora: 14-09-2022, 18:00

🔊 Lectori:

Ș.L. Dr. Vlad Damian Vintilă

Medic Primar Cardiologie, Spitalul Universitar de Urgență București

Dr. Adina Roceanu

Medic Primar Neurologie, Spitalul Universitar de Urgență București

Dr. Rodica Tanasescu

Medic Primar Medicina de Familie

Avem plăcerea de a vă invita, în data de 14 Septembrie 2022, la orele 18:00, la un nou eveniment ce își propune un dialog interactiv între trei specialități medicale implicate în managementul pacientului aflat in tratament cu NOACs.

În cadrul webinarului, avem ocazia să analizăm perspectiva cardiologului, care va prezenta ultimele informații din registrele internaționale cu date din practica clinică precum și perspectiva neurologului privind rolul pe care NOACs il joacă in prevenția secundară a AVC. Vom dezbate împreună importanța agentului de reversie în practica medical curentă. Dezbaterea va fi completată de perspectiva medicului de familie, nevoile și provocările pe care acesta le intâlnește în cabinet la pacientul ce necesită tratament cu anticoagulante.

Vă așteptăm alături de noi pentru a adresa intrebări lectorilor și a contribui la îmbunătătirea managementului pacientului aflat in tratament anticoagulant cu NOACs.” 

Pasul 1. Login sau creare cont

Inregistrarea evenimentului este disponibila dupa login.

×

Logare in site

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!