Pandemia COVID-19 si copiii nostri. CE stim si cum ii protejam IMPREUNA?

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Pandemia COVID-19 si copiii nostri. CE stim si cum ii protejam IMPREUNA?

✶ WEBINAR ✶

Pandemia COVID-19 si copiii nostri. CE stim si cum ii protejam IMPREUNA?

🕑 Data și ora: 23-02-2022, 18:00

🔊 Lectori: Conf. Univ. Dr. Gheorgiță Jugulete - Medic Primar Boli Infecțioase, Șef secție, secția clinică Boli Infecțioase Pediatrie, Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof.Dr.Matei Balș”
Dr. Irina Costache - Medic Primar Pediatrie, București

Copiii cu vârstă între 5 și 11 ani constituie o proporție din ce în ce mai mare, atât în rândul cazurilor notificate de COVID-19 cât și al spitalizărilor în tările UE în ultimile luni. Deși severitatea bolii Covid 19 la copii este în general ușoară, riscul ca un copil să facă o formă severă de boal nu este de neglijat, chiar și în cazul copiilor fară afecțiuni cronice.

Vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani previne apariția formelor severe de boală si a complicațiilor pe termen lung. Dincolo de impactul direct asupra sănătății, pandemia COVID -19 a afectat sănătatea fizică și bunăstarea copiilor noștri, ducând la anxietate și stress prevenția COVID-19.

In acest context, profesioniștii din domeniul sănătății joacă un rol esențial în a-i ajuta pe părinți să înțeleagă importanța vaccinării pentru prevenția COVID-19 și a-i asigura că vaccinurile sunt sigure si eficiente pentru copiii lor

Agendă Eveniment:

18:00 – Deschidere webinar
18:00 – Povara bolii COVID-19 la copii – bilanț între riscurile bolii și profilul de siguranță al vaccinurilorConf. Univ. Dr. Gheorgiță Jugulete
18:15 –  Siguranța și eficacitatea vaccinului la grupa de vârstă de 5-11 ani – Conf. Univ. Dr. Gheorgiță Jugulete
18:25 – Managementul pacientului pediatric în cabinet – TRATĂM sau PREVENIM? – Dr. Irina Costache
19:00 – Sesiune de intrebări și răspunsuri

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.

Daca v-ati inregistrat deja, puteti primi linkul de acces pe email folosind formularul de mai jos.