POVARA GRIPEI SEZONIERE

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » POVARA GRIPEI SEZONIERE

✶ WEBINAR ✶

POVARA GRIPEI SEZONIERE

si atenuarea impactului printr-o rata crescuta de vaccinare la toate categoriile de populatie

­čĽĹ Data ╚Öi ora: 05-10-2023, 18:00

­čöŐ Lectori: Prof. Dr. Anca STREINU-CERCEL
Dr. Sandra ALEXIU

Pe m─âsur─â ce toamna se profileaz─â la orizont, sezonul gripal a╚Öteapt─â chiar dup─â col┼ú. Se preconizeaz─â c─â sezonul gripal 2023 -2024 va fi mai sever. ┼ó─âri din emisfera sudic─â au raportat cre╚Öteri timpurii ale num─ârului de cazuri de grip─â. Prin urmare, vaccinarea este mai important─â ca niciodat─â ÔÇô ├«n special pentru pacien┼úii cu risc ridicat. A┼ča cum bine ┼čti┼úi, cel mai bun mod de a reduce riscul de grip─â sezonier─â ╚Öi complica╚Ťiile sale poten╚Ťial grave este de a fi vaccinat antigripal ├«n fiecare an.

Ne dorim s─â venim ├«n sprijinul comunit─â╚Ťii medicale, pentru a reu╚Öi ├«mpreun─â s─â atingem ╚Ťintele de vaccinare antigripal─â propuse de OMS (minimum 75% la categoriile de popula╚Ťie la risc) ╚Öi pentru a stopa, pe c├ót posibil, r─âspandirea gripei chiar de la ├«nceput.

Avem pl─âcerea s─â v─â invit─âm la un simpozion virtual menit s─â contribuie la con╚Ötientizarea importan╚Ťei vaccin─ârii antigripale pentru toate categoriile de pacien╚Ťi, ├«ntr-o propor╚Ťie c├ót mai mare.

Le vom avea invitate ca lectori pe doamna Prof. Dr. Anca STREINU-CERCEL ┼či pe doamna Dr. Sandra ALEXIU care vor eviden╚Ťia importan╚Ťa vaccin─ârii ÔÇô cea mai important─â arm─â ├«n lupta ├«mpotriva gripei sezoniere.

V─â a┼čtept─âm al─âturi de noi ┼či de lectorii no┼čtri, online, pe 5 octombrie ├«ncep├ónd cu ora 18:00!

Acest eveniment este realizat cu sprijinul:

Pasul 1. Login sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.

Daca v-ati inregistrat deja, puteti primi linkul de acces pe email folosind formularul de mai jos.