Preventia si monitorizarea pacientului conform Co-Ca 2021

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Preventia si monitorizarea pacientului conform Co-Ca 2021

✶ WEBINAR ✶

Preventia si monitorizarea pacientului conform Co-Ca 2021

Oportunitate pentru cabinetul MF

🕑 Data și ora: 26-10-2021, 18:00

🔊 Lectori: Dr. Daciana TOMA, Medic Primar Medicina de Familie, Medic Formator, Secretar SNMF, coordonator Grup de Lucru Diabet Zaharat, Nutritie si boli Metabolice
Dr. Dana POPESCU, Medic Primar Medicina de Familie, Medic Formator, Secretar SNMF, membru Grup de Lucru Vaccinologie

Obiectivele noastre ca medici de familei sunt să asigurăm servicii de calitate pentru pacienți, respectând prevederile legale și să asigurăm veniturile necesare funcționării cabinetului și personalului care își desfășoară activitatea în cabinet.

Normele sunt cele care reglementează activitatea noastră ca medici de familie în relație cu CNAS. Dar știm noi să fructificăm aceste prevederi astfel încât să ne creștem veniturile cabinetului, furnizând servicii de calitate și respectând reglementările in vigoare?
Totusi, ce ne oprește să aplicam în practica de zi-cu-zi ceea ce scrie în lege, astfel încât să valorizăm la maximum activitatea noastră?

Știați că facem numeroase servicii în cabinet pe care le ratăm la plată pentru că nu bifăm corect serviciile?

Și atunci, întrebarea firească este: cum să facem ca pentru activitatea pe care o desfășurăm să realizam punctaj maxim?
Și acest lucru este valabil și pentru cabinetele cu liste mici, care pot avea consultații mai multe, diversificate și mai bine punctate, dar și pentru cabinetele cu liste mari, care își pot eficientiza serviciile (la același număr de consultații să obțină punctaj mai mare).

Vă propunem șase întâlniri în care să vorbim despre tipuri de servicii, despre cum fructificăm aceste servicii, folosindu-ne de studii de caz.
Am tot vorbit despre norme la modul teoretic, haideți ca împreună să facem pasul de la teorie la practică cu accent pe preventie si monitorizare.

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.

calendar-color Calendarul sesiunilor urmatoare