Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2022-2023, Pediatrie & Ginecologie   Vaccinologie

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2022-2023, Pediatrie & Ginecologie – Vaccinologie

✶ WEBINAR ✶

Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2022-2023, Pediatrie & Ginecologie – Vaccinologie

Urmareste inregistrarea

🕑 Data și ora: 11-10-2022, 18:00

🔊 Coordonator:

Prof. Dr. Victoria Aramă

Dr. Violeta Briciu

Dr. Gindrovel Dumitra

Dr. Ana Aurelia Chiș – Șerban

Dr. Claudia Felicia Pop

Sectiuni: Vaccinologie

Avem plăcerea de a vă invita în data de 11 octombrie 2022 la ora 18:00 la evenimentul Prevenția și monitorizarea pacientului conform CoCa 2022 – 2023, sesiunea Vaccinologie / Pediatrie / Ginecologie, eveniment ce și-a propus aducerea în atenția publică a normelor de aplicare ale CAS pentru domeniile mai sus menționate.

Printr-o serie de comunicări știintifice ne dorim să venim în întâmpinarea medicilor de orice specialitate în activitatea acestora legată de subiecte extrem de actuale cum ar fi vaccinarea, patologiile specifice pediatrice si ginecologice. 

Vom aduce în dezbatere subiectul mult controversat al vaccinării anti SARS-COV2 în incercarea de a putea construi împreună argumente solide și bine documentate, pe care să le putem utiliza ulterior în discutiile cu pacienții. De asemenea, propunem discutii pe teme cum ar fi vaccinul bivalent și anti HPV în prevenția primară a cancerului de col uterin.

În a doua parte a evenimetului abordăm tema monitorizării sarcinii în cabinetul medicului de familie conform normelor din contractul cadru pentru ca în ultima parte sa analizăm tema îngrijirii nou-născutului și sugarului prin intermediul medicinei primare.

Ne dorim o sesiune interactivă și vă incurajăm să participați la sesiunea de întrebari și răspunsuri care au ca scop elucidarea neclarităților și fixarea informațiilor dobândite pe parcursul acestui eveniment. 

Agendă Eveniment

18:00 – 18:20 – Vaccinarea pentru prevenția COVID-19: date din viața reală – Dr. Violeta Briciu

18:20 – 18:40 – Noutăți despre vaccinul COVID-19 – Dr. Gindrovel Dumitra

18:40 – 19:10 – Comunicarea eficientă despre prevenția infecțiilor cu HPV – Prof. Dr. Victora Aramă

19:10 – 19:40 – Monitorizarea sarcinii în cabinetul medicului de familie – carnetul gravidei – Dr. Ana Aurelia Chiș – Șerban

19:40 – 20:10 – Monitorizarea nou născutului și sugarului – evaluare pe etape de vârstă și intervenții preventive – Dr. Claudia Felicia Pop

20:10 – 20:20 – Sesiune Q&A

Proiectul “Preventia si monitorizarea pacientului conform Contract Cadru 2022-2023 – Vaccinologie & Ginecologie & Pediatrie” este realizat cu sustinerea:

Pasul 1. Login sau creare cont

Inregistrarea evenimentului este disponibila dupa login.

Daca v-ati inregistrat deja, puteti primi linkul de acces pe email folosind formularul de mai jos.

calendar-color Calendarul sesiunilor urmatoare