Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2023-2024   Neurologie, Psihiatrie, Oncologie

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2023-2024 – Neurologie, Psihiatrie, Oncologie

✶ WEBINAR ✶

Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2023-2024 – Neurologie, Psihiatrie, Oncologie

🕑 Data și ora: 28-11-2023, 18:00

🔊 Coordonator:
Dr. Camelia Bakri, Dr. Sorina Pop

Contextul ultimilor ani, a dus la cresterea incidentei patologiilor psihiatrice, in special pe cele din sfera depresie/anxietate, de asemenea s-a observat o crestere alarmanta a numarului de suiciduri, toate acestea in contextul izolarii sociale, a distantarii fizice si a temerilor ce au fost rezultate din pandemia Covid-19. In Contractul Cadru 2023-2024 s-au adus modificari in ceea ce priveste accesul pacientilor la serviciile psihiatrice, in special la cele psihologice de suport  ce vin in intampinarea problemelor pacientilor.

O alta problema legata de recenta pandemie, a fost accesul limitat al pacientilor la serviciile medicale, astfel pacienti cu patologii oncologice sau neurologice, s-au confruntat cu o evolutie a bolii, evolutie spre agravare. O alta categorie de pacienti, care nu erau diagnosticati in patologiile respective, nu au mai avut acces la programele de screening, astfel au descoperit probleme de sanatate, in faze inaintate de evolutie a bolii.

Vom discuta in cadrul webinarului toate modficarile aparute la legislatia medicala, modificari stipulate de Contractul Cadru 2023-2024, care vin in ajutorul bolnavilor pentru tratarea patologiilor din sfera psihiatrica/oncologica si neurologica.

Moderatori: Dr. Camelia Bakri & Dr. Sorina Pop
18:00 – 18:20 Beneficiile multifatetate ale vitaminei B12             Dr. Daciana Dascalu
18:20 – 18:40 Pacientul cu tulburări psihoemoționale în cabinetul medicului de familie Dr. Daniela Sichitiu
18:40 – 19:30 Prezentare “Preventie si monitorizare conform Contractului Cadru 2023-2024” – noutati legislative – Psihiatrie, Neurologie & Oncologie  

Dr. Camelia Bakri & Dr. Sorina Pop

 

Proiectul “Preventia si monitorizarea pacientului conform Contractului Cadru 2023-2024 – Neurologie, Psihiatrie, Oncologie” este realizat cu sustinerea:

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.

Daca v-ati inregistrat deja, puteti primi linkul de acces pe email folosind formularul de mai jos.

calendar-color Calendarul sesiunilor urmatoare