Stresul oxidativ si imunitatea in contextul Covid-19

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Stresul oxidativ si imunitatea in contextul Covid-19

✶ WEBINAR ✶

Stresul oxidativ si imunitatea in contextul Covid-19

Terapii mitocondriale

Urmareste inregistrarea

🕑 Data și ora: 15-09-2022, 18:00

🔊 Lectori: Prof. Univ. Dr. Habil. Gabriel Ioan Prada - Șef Disciplină Geriatrie și Gerontologie, Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan”, Președintele Societății Române de Gerontologie și Geriatrie

Stresul oxidativ stă la baza îmbătrânirii premature a organismului și favorizează apariția diverselor boli. Inflamația și stresul oxidativ sunt procese interconectate care contribuie la progresia COVID-19 și pot influența răspunsul terapeutic.

„Virusurile, inclusiv SARS-CoV-2, deturnează căile mitocondriale pentru a determina replicarea virală”, afirmă Allergy Reasearch Group Innovative Nutrition din SUA.
Există resurse terapeutice, nutriționale pentru sprijinul organismului în perioadele de exacerbare a stresului oxidativ.

Despre stresul oxidativ și imunitatea în contextul Covid-19 și complexitatea terapiilor mitocondriale va vorbi domnul Prof. Univ. Dr. Habil. Gabriel Ioan Prada, Șef Disciplină Geriatrie și Gerontologie, Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan”, Președintele Societății Române de Gerontologie și Geriatrie, în cadrul webinarului național organizat de compania farmaceutică AC HELCOR și BioSunLine® cu titlul: Stresul oxidativ și imunitatea în contextul Covid-19. Terapii mitocondriale.

Webinarul va avea loc în data de 15 septembrie, ora 18:00.

Evenimentul susținut de compania farmaceutică AC HELCOR și BioSunLine vă aduce în atenție recomandări cu aplicabilitate necesară în contextul pandemic actual.

Vă invităm cu drag!

Proiectul este realizat de:

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Inregistrarea evenimentului este disponibila dupa login.