Vaccinarea impotriva Covid 19   intrebari si raspunsuri

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Vaccinarea impotriva Covid 19 – intrebari si raspunsuri

✶ WEBINAR ✶

Vaccinarea impotriva Covid 19 – intrebari si raspunsuri

Urmareste inregistrarea

🕑 Data și ora: 22-07-2021, 18:00

🔊 Lectori: Prof. Univ. Dr. Simona Ruta
Prof. Univ. Dr. Egidia Miftode
Dr. Anca Draganescu
SL. Dr. Gindrovel Dumitra
Dr. Cosmina Berbecel
Dr. Virgil Musta
Dr. Dorica Sandutu
Dr. Dana Popescu
Dr. Anca Deleanu

Sectiuni: Boli Infectioase; Vaccinologie

Avem placerea de a va invita in data de 22 iulie 2021 incepand cu orele 18:00, la un dialog privind provocarile pandemiei de Covid -19, etapele de dezvoltare si productie ale vaccinurilor impotriva virusului, administrarea si eficacitatea acestora dar si implementarea strategiei de vaccinare in Romania.

Pandemia de COVID 19 a adus  foarte multe provocari in practica medicala de oricare specialitate. Datele sfiintifice care au sosit dupa anuntarea descoperirii unui virus nou s-au incadrat de la date validate din punct de vedere stiintific pana la date eronate, fapt care a determnat OMS sa declare ca pe langa pandemia de COVID 19 produsa de virusul SARS-COV 2 evolueaza si INFODEMIA.

Acest fapt reprezinta o amenintare in ceea ce priveste atitudinile adoptate de catre corpul medical, motiv pentru care este absolut necesara filtrarea informatiilor validate stiintific si prezentate medicilor. Odata cu progresele tehnologice din domeniul vaccinologiei din fericire COVID 19 a devenit o boala prevenibila prin vaccinare. Am avut date in ceea ce priveste eficacitatea, eficienta iar acum deja apar date care se refera la impactul vaccinarii in statele care au atins un nivel crescut privind acoperirea vaccinala. Vaccinurile sunt ele insele victime ale INFODEMIEI. Iata, inca un argument pentru a aduce la cunostinta corpului medical acele informatii necesare pentru a combate informatiile false si a creste increderea in vaccinuri si vaccinare.

Va propunem un webinar in care sa parcurgem in mod coerent informatiile valide stiintific spre a facilita cele mai bune decizii si practici in domeniul medical legat de pandemia de Covid 19.

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Inregistrarea evenimentului este disponibila dupa login.