Vaccinul gripal in doza standard

Sunteti aici: EMC FormareMedicala » Webinarii » Vaccinul gripal in doza standard

✶ WEBINAR ✶

Vaccinul gripal in doza standard

Solutia de incredere, sustenabila, pentru sezonul gripal 2023-2024

­čĽĹ Data ╚Öi ora: 12-07-2023, 18:00

­čöŐ Lectori: Prof. Dr. Anca Streinu ÔÇô Cercel - Medic Primar Boli Infec╚Ťioase
Dr. Cosmina Berbecel - Medic Primar Medicin─â de Familie

Echipa Viatris are onoarea de a v─â invita la un nou simpozion virtual menit s─â contribuie la con╚Ötientizarea importan╚Ťei vaccin─ârii antigripale pentru toate categoriile de pacien╚Ťi, ├«ntr-o propor╚Ťie c├ót mai mare, c├ót mai aproape de recomand─ârile Organiza╚Ťiei Mondiale a S─ân─ât─â╚Ťii. Studiile arat─â c─â rata vaccin─ârii antigripale este mult sub obiectivul OMS (minimum 75% la categoriile de popula╚Ťie la risc), inclusiv ├«n Rom├ónia.

Ne dorim, prin organizarea acestui eveniment ├«n presezon gripal, s─â aducem ├«n prim plan nevoia de vaccinare la timp a unui num─âr c├ót mai mare de persoane pentru a ac╚Ťiona profilactic ╚Öi a stopa, pe c├ót posibil, r─âspandirea gripei chiar de la ├«nceput. Venind dup─â pandemia de COVID-19, sezonul gripal 2023 -2024 se anun╚Ť─â a fi unul complicat ╚Öi ne dorim s─â venim ├«n sprijinul comunit─â╚Ťii medicale pentru a reu╚Öi ├«mpreun─â s─â atingem ╚Ťintele de vaccinare antigripal─â propuse de OMS.

Evenimentul nostru reune╚Öte 2 lectori de renume care vor eviden╚Ťia importan╚Ťa vaccin─ârii – cea mai important─â arm─â ├«n lupta ├«mpotriva gripei sezoniere.

V─â invit─âm cu drag s─â participa╚Ťi al─âturi de noi la acest eveniment virtual care se va desf─â╚Öura ├«n data de 12 iulie, ├«ncepand cu ora 18:00.

Acest eveniment este realizat cu sprijinul:

Pasul 1. Autentificare sau creare cont

Informatiile sunt disponibile doar profesionistilor in sanatate. Va rugam sa va logati.

Daca v-ati inregistrat deja, puteti primi linkul de acces pe email folosind formularul de mai jos.