Dermatologie

Informatii pacienti

Va invitam la o verificare a cunostintelor dumneavostra din domeniul dermato-venerologie, in speranta ca aceasta serie de cursuri puse la dispozitia dumneavostra, va va ajuta in a gestiona mai bine pacientul cu acest tip de patologii.

Acest domeniu este unul de interes pentru toate cadrele medicale, indiferent de specializare sau grad profesional, deoarece ne putem intalni oricand cu un pacient cu o problema de piele, care poate a venit la cabinetul nostru pentru o alta problema.

Odata ajuns intr-un cabinet medical, in timpul consultului, pacientul va mentiona si aceasta problema aparuta si va dori un sfat sau o indrumare catre un coleg specialist. Aceasta serie de cursuri va va putea ajuta sa va orientati catre un raspuns coerent in beneficiul pacientului.

Platforma FormareMedicala va pune la dispozitie, in mod gratuit, acces la evenimente medicale live, cursuri EMC acreditate, studii de caz medicale, stiri medicale, noutati legislative din aria de terapie „dermatovenerologie„, precum si alte resurse utile profesionistilor din domeniul sanatatii.

Noutati din Dermatologie

Informatii pentru pacienti

Articole de incredere, realizate de profesionisti in sanatate. Informatii verificate pentru educatia pacientilor.

Dermatita atopica - o afectiune ce debuteaza in copilarie

Cele mai recente statistici din domeniu arata ca dermatita atopica este prezenta in special in…

Citeste mai mult

Dermatita-Simptome si preventie

Dermatita face parte din categoria alergiilor de piele care pot fi declansate de o serie…

Citeste mai mult