Ateliere picior diabetic si neuropatie diabetica

Societatea Națională de Medicina Familiei și Asociația de Podiatrie vă invită să participați la atelierele organizate în cadrul Programului educațional pentru creșterea nivelului de informare a medicilor de familie asupra neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic.

Atelierele sunt creditate cu 6 credite EMC de către Colegiul Medicilor din România și sunt susținute de către formatorii acreditați de Societatea Națională de Medicina Familiei.

Pentru înscriere trebuie sa va autentificati pe FormareMedicala.ro si sa alegeti atelierul cu locatia preferata aici:

INSCRIERI

Sau ne puteti transmite numele dvs., atelierul ales (data și localitatea) și un număr de telefon / adresă de email pentru vă putea contacta în cazul în care apar modificări în program la numărul de telefon 0758 011 489 sau la adresa de email office@snmf.ro. ( interval orar 10 – 18, de luni până vineri).

ATENȚIE! Vă rugăm să aveți în vedere următoarele: conform Deciziei nr.12/2018 a Colegiului Medicilor din România pentru a putea primi certificatul de participare trebuie să ne transmiteți, atunci când are loc atelierul, numele, prenumele, specialitatea, gradul profesional/didactic și codul unic de identificare al medicului (CUIM).

CUIM se găsește pe Certificatul de Membru CMR emis de către Colegiul Județean. În cazul în care nu dețineți acest cod CUIM vă rugăm să treceți seria și numărul certificatului de membru.

Pentru înscriere avem nevoie de numele dvs., atelierul ales ( data și localitatea) și un număr de telefon / adresă de email pentru vă putea contacta în cazul în care apar modificări în program. Vă rugăm să transmiteți aceste date la numărul de telefon 0758 011 489 sau la adresa de email office@snmf.ro. (interval orar 10 – 18, de luni până vineri).

Vă așteptăm cu drag !

Împreună putem contribui la reducerea numărului de amputații din România !

Spune STOP ! Acționează ACUM !